Uudised

Kontsert „Hingele pai“ Valga Gümnaasiumis 1. detsembril kell 18.00

Valga Gümnaasium, koostöös Valga piirkonna loominguliste inimestega, soovib teid kutsuda heategevuslikule üritusele „Hingele pai“.

Aastalõpp ja väljaohe,
rahu, vaikus südames.
Põues peitub väike tahe
pai Sul teha, hingeke.

Aastalõpu rahu ja võlu, hämarus ja tasasus on imeline aeg jagada teiega Valga Gümnaasiumiga seotud inimeste kunsti, mis leiab väljendust nii tantsu, laulu kui visuaalse loomingu teel. Hinge paitavad kooli praegused ja endised õpilased nii läbi vokaal- ning instrumentaalmuusika kui ka muusikali vormi, rõõmu pakub Valga Gümnaasiumi õpilase juhendatud rahvatantsutrupp ning meil on hea meel teieni tuua kogu kontserdi vältel toimuva elava maalimise. Maalimist teostavad ja tutvustavad Valka kunstikooli õpetaja ja õpilased.

Sellel aastal soovib Valga Gümnaasium teha pai nii kontserdist osa saavatele inimeste hingele kui ka meie neljajalgsetele sõpradele. Koostöös Valga Loomade Varjupaigaga kutsume kõiki inimesi tasuta kontserdil annetama nende loomade hüvanguks, kes on alles oma kodu otsingul ning kelle heaolu on otseselt sõltuv inimeste headest tegudest.

Kontserdil on teil võimalus annetada järgmiselt:
- Panustades rahaliselt aulas olevasse annetuskasti.
- Osaledes kontserdil toimuval vaiksel oksjonil, kus müügiesemeteks on Valka kunstikooli kunstnike maalid, mille maalimisprotsess toimub otse teie silme all, „Hingele pai“ kontserdi toimumise ajal.

Ootame teid!
Valga Gümnaasium